Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

İstanbullular, bu konserlere hazır mıyız?

İstanbulluları bugün ve yarın büyük bir müzik ziyafeti bekliyor. Bugün ve yarın, KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek Garden Sale, birbirinden farklı tasarım ve tasarımcıları altıncı kez bir araya getirirken, düzenlediği konserlerle de dikkat çekiyor. Bu akşam sahneye çıkacak olan ve Türkiye'de reggae denilince akla gelen ilk isim olan Sattas; Montreal Caz Festivali, Sziget Müzik Festivali, Rototom Reggae Sunsplash, Ruhr Summerjam gibi dünyaca ünlü festivallerde yer aldı ve bitmeyen enerjisi ile herkesi kendisine hayran bıraktı. Yarın ise Django Reinhardt ve Sidney Bechet'nin izinden giden jazz manouche grubu Flapper Swing sahnede olacak. 1920'lerin ruhunu yeniden yaşamak isteyenler kaçırmasın...

ÇILGIN İKİLİ AYA İRİNİ'DE
Klasik müziğin dünyayı kasıp kavuran çılgın ikilisi Igudesman&Joo, İstanbul'a geliyor. İkili, Turkcell Platinum'un ana sponsorluğunda, Events Across Turkey organizasyonuyla Turkcell Platinum Istanbul Night Flight konserleri kapsamında sahneye çıkacak. Komedi ile klasik müziği ve popüler kültürü birleştiren, eşsiz ve komik tiyatro gösterileri ile dünyayı kasıp kavuran iki klasik müzisyen Aleksey Igudesman ve Hyung-ki Joo, şovlarıyla İstanbullular'a muhteşem bir konser yaşatmaya hazırlanıyor. YouTube'daki videolarıyla bugüne kadar 35 milyonun üzerinde izleyiciyle rekor kıran ikili, 15 Eylül akşamı sahnede olacak; şimdiden not edin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA